Російські окупаційні війська вже примудрилися втратили третю частину свого складу. Про це повідомив голова Центру оборонних стратегій Андрій Загороднюк.

За його оцінками, чисельність російської армії на момент вторгнення 24 лютого становила 145 тисяч осіб наземних підрозділів. З них - 110 тисяч солдатів у сухопутних військах і 35 тисяч поліцейських сил (ОМОН, СОБР, Росгвардія).

ЗСУ знищили ворожу ДРГ. Фото: скрін з відео
ЗСУ знищили ворожу ДРГ. Фото: скрін з відео

Однак за 11 днів війни Україні так чи інакше вдалося знешкодити до 46 тисяч російських військовослужбовців: в якості вбитих, поранених і захоплених в полон. Станом на 6 березня втрати ворога оцінюються в 11 тисяч убитими і 30-35 тисяч пораненими.

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім того, Росія вистріляла шість сотень ракет, і 95% потужностей вже використовувала проти України. Про це повідомляє CNN з посиланням на дані розвідки США.

Нагадаємо, у Німеччині впевнені, що Україна виграє війну, а британці побачили невдачі РФ - "Є сенс допомагати...". Україна чекає допомоги від країн НАТО і дає відсіч планам РФ

Крім того, ЗСУ знищили понад 11 тисяч російських солдатів, які сунулися на нашу землю: у Генштабі відзвітували про нові перемоги.

Як повідомляв Знай.ua, матері в РФ почали ставити неприємні запитання своїм губернаторам: "Де ваш син". На брифінгу губернатору Кузбасу почали ставити незручні запитання