Сьогодні 7 березня, розпочався третій раунд перемовин між країною агресором та Україною. Які умови висувають окупанти.

Заступник міністра МВС Антон Геращенко написав у своєму Telegram-каналі, що стало відомі умови третього раунду переговорів.

За інформацією пресссекретар Путіна, Дмитро Пєсков, заявив:

"Ми справді закінчуємо демілітаризацію України. Ми закінчимо це. Але головна умова, що Україна припиняє свої воєнні дії. Вони повинні припинити свої військові дії, і тоді ніхто не стрілятиме. Вони мають внести поправки до своєї конституції, згідно з якими Україна відкинула б будь-які наміри вступити до якогось блоку. Ми також говорили про те, що вони мають визнати, що Крим є російською територією, і що вони мають визнати, що Донецьк та Луганськ є незалежними державами. І це все. Це припиниться за мить".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тобто Путін розпочав війну в Україні видавши за дійсність "розгул нацизму", а пропонує її завершити за умови, що Криму буде російським.

"Це і є порятунок від нацизму?", - ставить питання Геращенко.

Також Геращенко дивується, адже Володимир Зеленський взяв на себе відповідальність та керує опором в Україні. Та нагадав, як Янукович знепритомнів від кинутого в нього тухлого яйця.

Нагадаємо, раніше СБУ повідомила про масове дезертирство у лавах російської армії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали хіт про мужність українських воїнів

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський пояснив світу, чому не варто зволікати з допомогою.