У соціальній мережі оприлюднили публікацію, в якій можна почути трек Олександра Положинського і побачити до нього кліп. На кадрах показана війна, яка зараз, на превеликий жаль, йде в Україні.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі «Сухопутні війська ЗСУ»

«Ця пісня написана кілька років тому Олександр Положинський, як присвята моєму другові Гатилу та кожному українському воїнові й воїтельці, які гатять так, що аж гай шумить! Тоді ми її так і не записали, але записали тепер. Олександр Положинський - Гати! Пісню разом зі мною творили: Композитор, клавішні - Віталій Перепелиця; Бас-гітара - Ілля Чемерис; Гітара - Олексій Івченко; Барабани - Валерій Лихачов; Аранжування - AV Sound team; Запис, зведення, мастеринг - Валерій Лихачов, студія AV Sound», - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Крім цього, під даним кліпом написана особлива подяка людям, які створили цей витвір мистецтва.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Ідея пісні - KOZAK SYSTEM. Відео створили: Солдат Zaza Kulumbegov; Майор Володимир Фітьо; Лейтенант Illia Yevlash; Окрема подяка - Альона Шевцова", - продовжував автор цієї публікації.

Важливо відзначити, що на 12 день війни з Росією, сили ЗСУ за одну ніч збили 30 ворожих вертольотів.

Українські воїни і звичайні люди дають неймовірну відсіч армії РФ, показуючи силу нашого народу. Вже весь світ в курсі тероризму з боку Путіна і практично всі країни підтримують Україну в такий важкий час.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що ЗСУ знищили 11 тисяч окупантів.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Німеччина заявила, що вона повністю впевнена в перемозі України.