Українські військові демонструють, що іноді найпростіші рішення, на тлі неймовірного технологічного процесу, можуть бути найефективнішими.

Цікаве відео, опубліковане пабликом WarArchive, свідчить про неординарний підхід наших бійців до боротьби з російськими безпілотниками.

дрони Mavic 3
дрони Mavic 3

На кадрах, що швидко розповсюдилися по інтернету, можна побачити, як український дрон, озброєний звичайною дерев'яною палицею, успішно атакує і знищує російський "Мавік". Цей метод виявився настільки ефективним, що для виведення з ладу дрона достатньо було тільки встромити палицю в один з його гвинтів.

Результат "на обличчя".

Популярні новини зараз
Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Тариф 7,96 грн/куб не для всіх: кому доведеться віддавати більше грошей за газ Боржникам приготуватися: комунальники йдуть на крайні заходи Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити
Показати ще

"Битва мавиків вийшла на новий рівень. Поки росіяни скидають на наші коптери ВОГи та сітки, ми винайшли стару добру палку", - з гумором коментують автори відео.

Цей випадок є яскравим прикладом української винахідливості та здатності адаптуватися до складних умов сучасної війни. Однак іноді потрібно придивлятися до технологій окупантів, щоб щось перейняти і використовувати проти них.

"Орлан 10". Фото: скриншот youtube
"Орлан 10". Фото: скриншот youtube

Воїни ЗСУ, зі свого боку, паралельно цьому навчилися збивати російські "Орлани" за допомогою дешевих FPV-дронів. Хоча досі "висотні пташки" є величезною проблемою. Як і "Ланцети", вони вже кілька разів знищували наші винищувачі.

Нагадаємо, танки не закінчаться ніколи: ЗСУ показали, що навіть війна не позбавить України броні

Як повідомляв "Знай.ua", у Білгороді з'являються жовто-блакитні прапори: захотіли до складу України?

Знай.ua писав, окупанти під виглядом ремонту перетворюють квартири Маріуполя на смітник: українка показала правду