Досить кумедний випадок нещодавно стався у Білгородській області.

За повідомленнями моніторингової групи "Кримський вітер", яка активно стежить за подіями у прикордонних регіонах, місцеві жителі одного з будинків у Білгородській області самостійно вивісили на своєму будинку величезний прапор України.

Прапор, як стверджують очевидці, залишається на своєму місці вже кілька днів. Це свідчить про те, що місцева влада або не звернула на нього уваги, або з якихось причин вирішила не вживати заходів щодо її усунення.

Підтвердженням цієї незвичайної події стало відео, що швидко поширилося, в соціальних мережах і месенджерах. На кадрах чітко видно великий синьо-жовтий прапор, що майорить на фасаді будівлі.

Популярні новини зараз
Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях "Нічого не буде купувати": відома тарологиня попередила українців про нову зброю росії Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще

Мотиви, які спонукали мешканців будинку до такого кроку, стали предметом активних обговорень та спекуляцій. Деякі коментатори припустили, що це могло бути зроблено для захисту від можливих обстрілів з боку ЗСУ. Але деякі заявляють, що місцеві жителі могли просто втомитися від брехні окупаційної влади та захотіти вступити до складу України.

Варто нагадати, що ЗСУ діють виключно проти військових об'єктів та інфраструктури, і ніяк не загрожують мирному населенню.

Нагадаємо, F-16 для України можуть обернутися кошмаром для наших пілотів: як їм потрібно буде літати

Як повідомляв "Знай.uа", окупанти продовжують принижуватися перед Китаєм: тепер готові продати стратегічну територію.

Знай.ua писав, воїни ЗСУ нарешті знайшли, як боротися з КАБами окупанта - такого рішення чекали довго