Нещодавно було знищено російський патрульний корабель "Сергій Котов", який виконував завдання з захисту Кримського мосту від атак українських морських дронів.

Цю подію прокоментував полковник Збройних сил України, колишній речник Генерального штабу ВСУ Владислав Селезнєв у коментарі для Liga.net.

"На мою думку, це була репетиція Сил оборони України з метою виведення з ладу ключової логістичної артерії, яка забезпечує всім необхідним окупаційні війська в Криму", - зазначив він.

Військовий корабель рф в морі, фото з вільних джерел
Військовий корабель рф в морі, фото з вільних джерел

Селезнєв вважає, що по незаконно зведеному мосту потрібно завдати комплексного удару, використовуючи німецькі ракети Taurus для руйнування конструкцій мосту, ATACAMS для пошкодження дорожнього полотна, а також дрони-камікадзе для знищення основи мосту.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше Знай.ua розповідав про те, що у Чорному морі атаковано черговий корабель російських окупантів.

корабель Сергій Котов
корабель Сергій Котов

У ніч на 25 липня була здійснена спроба атаки двома швидкісними безпілотними катерами на патрульний корабель Чорноморського флоту "Сергій Котов". Прес-служба Міноборони РФ повідомила, що корабель патрулював акваторію Чорного моря на відстані 370 км на південний захід від Севастополя.