Нещодавні події в Ізраїлі сколихнули світ. За досить короткий час новини про ситуацію між ХАМАСом та Ізраїлем заполонили новини в усьому світі.

Але війна розв'язана між цими двома країнами, може використовуватися росією для досягнення своїх цілей. Спецслужби країни агресорки проводять кампанію з дискредитації нашої держави на Близькому Сході. Про це заявили в Головному управлінні розвідки України.

ХАМАС проти Ізраїлю, скріншот
ХАМАС проти Ізраїлю, скріншот

Напад ХАМАСу росія використає в масштабній провокації проти України. За даними ГРУ, спецслужби росії передали частину трофейної зброї до угрупування терористів. Йдеться про зброю, надану країнами Європейського союзу та США.

Після передачі захопленої зброї, росіяни хочуть запустити масштабну хвилю дезінформацію, де буде дискредитуватися використання зброї українськими військовими. В ГРУ стверджують, що росіяни звинуватять Україну в тому, що західна зброя перепродається терористам на постійній основі. Щоб поширити фейки в загальні маси, кремль буде публікувати буцімто "викривальні розслідування" не лише в пропагандистських виданнях, а й в західних ЗМІ.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Руйнування Кремля від вітру, кадр з відео
Руйнування Кремля від вітру, кадр з відео

Для того аби це виглядало переконливо, вони планують взяти коментар в Руслана Сирового. Це старший лейтенант прикордонної служби, який нещодавно зрадив Україну та втік до росії.

Все це робитиметься для того, щоб припинити допомогу від партнерів та дискредитувати ЗСУ перед союзниками.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни коплять ракети та готуються до масових ударів: в ГУР позбавили українців надії на світ, але гірше ніж у 2022 не буде

Раніше портал Знай інформував, у новому російському танку знайшли повно французької "начинки"

Також наш портал повідомляв, будуть нові ракетні удари: рф вивідує стан енергетичної інфраструктури України