Українців уже починають готувати до того, що енергетична система нашої країни вкрай вразлива, тому взимку цілком можуть бути нові відключення світла.

Влада навіть заявляла про 10 годин відключень поспіль. Щоправда роблять невелику поправку: цього можна уникнути, якщо Росія не активно обстрілюватиме енергетичну інфраструктуру.

Ракети рф. Фото: скриншот Youtube
Ракети рф. Фото: скриншот Youtube

На жаль, останні надії українців зруйнували в ГУР, адже там заявили, що теперішнє затишшя армії путіна у плані ракетних качок – не те інше, як підготовка до холодного сезону. Росіяни цієї осені продовжать атакувати територію України. При цьому очікуються комбіновані удари

"Чи можуть бути удари? Можуть. Чи намагаються зараз росіяни накопичувати ракети? Намагаються. Чи будуть комбіновані удари? Будуть. Чи будуть масажованіші, ніж минулої зими? Ні, не будуть", - заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Юсов.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Він додав, що якщо оцінювати, чи буде цей осінньо-зимовий сезон важчим чи легшим у сенсі забезпеченням енергетики – це насамперед питання до енергетиків та уряду.

Українці без світла, NurPhoto
Українці без світла, NurPhoto

Саме цій темі було присвячено Ставку Зеленського 9 вересня. Президент України повідомив, що очікується постачання нових систем ППО від Заходу для захисту енергосистеми.

Нагадаємо, що у Володимира Зеленського розповіли правду про український контрнаступ: "Хлопці, ви надто повільні".

Раніше ми повідомляли, що Михайло Подоляк спрогнозував, коли в Україні закінчиться війна.

Також стало відомо, що =соратник путіна дзвонив до Офісу Президента 24 лютого, але його обдурили.