Повномасштабна війна, розпочата РФ, триває вже більше, ніж півтора року — 550 днів героїчного протистояння.

Протягом цього довгого періоду... і з 2014 року Україна втратила найкращих громадян, матері — синів, дружини — чоловіків, діти — батьків і матерів.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Зараз на Youtube продовжує набирати популярності ролик, у якому містяться кадри "евакуації" з передової. Дія відбувається у салоні автомобіля. Український військовослужбовець перебуває за кермом, як раптом у нього прилітає куля.

У нього стріляв російський снайпер. Куля пробила лобове скло, але, на щастя, далі за якісний бронежилет "не пройшла". І хоча після цього твоє тіло зазнає не кращого стану, воїн ЗСУ знайшов у собі сили, щоб продовжувати рух і вивезти побратимів, включаючи самого себе, із небезпечної зони обстрілу, збільшивши швидкість авто та використовуючи маневри.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Воїн ЗСУ отримав кулю снайпера, скріншот: Youtube
Воїн ЗСУ отримав кулю снайпера, скріншот: Youtube

"Уявіть, що вас підстрелили і ви кажете: "Якщо я запанікую, ми всі помремо". Я навіть не можу уявити собі цей стрес", "Для нього отримати кулю і при цьому тримати машину прямо - це бездоганно", "Чорт, його пальці після цього говорять усі. Адреналін зашкалює так сильно, що навіть я це відчув", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, у Володимира Зеленського розповіли правду про український контрнаступ: "Хлопці, ви надто повільні"

Як повідомляв "Знай.uа", "це станеться раптово": Михайло Подоляк спрогнозував, коли в Україні закінчиться війна

Знай.ua писав, запасу ракет не залишилося? У ГУР розповіли про складнощі росіян після атак: "Одразу випускають по Україні"