Тільки дві людини у світі на сьогоднішній день можуть хоч якось вплинути на російського диктатора путіну.

Саме вони можуть попросити його зав'язати цю війну раз і назавжди.

мертвий путін, скріншот: YouTube
мертвий путін, скріншот: YouTube

Про це в ефірі телеканалу ТСН розповів військовий експерт Українського інституту майбутнього, колишній співробітник СБУ та консультант Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони Іван Ступак.

Має на увазі він якраз лідерів таких країн як Туреччина, а також Китай. Нікого іншого путін сьогодні слухати не стане, а ось якраз від їхньої думки може щось змінитися.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Ми знаємо, що жодна міжнародна організація не може вплинути на Путіна чи на якусь його вертикаль. Ні ООН, ні ОБСЄ, ні Червоний Хрест. Я бачу таку історію, що лише дві людини у світі, які можуть особисто вплинути на Путіна "Це керівник Китаю Сі Цзіньпін і глава Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган" , - заявив Іван Ступак.

путін і Ердоган, фото: скріншот з відео
путін і Ердоган, фото: скріншот з відео

Російський диктатор, як не дивно, поважає цих президентів, і їхні слова для нього мають не останнє значення. Саме тому він зацікавлений у їхньому захисті.

"Це дві людини, які можуть йому зателефонувати та сказати: "Володя, давай зав'язуй"", - продовжив військовий експерт.

Чи це так - достеменно невідомо. Однак, ходять чутки, що початок війни був перенесений саме на прохання китайського лідера. У ці дати там проходили Зимові олімпійські ігри, і Сі Цзіньпін не хотів відводити увагу від цього.

Китайський і російський президенти, фото: вільне джерело
Китайський і російський президенти, фото: вільне джерело

А от із турецьким президентом вони проводять регулярні зустрічі, і обмінюються думками щодо України. Варто зазначити, що наступна зустріч із Ердоганом відбудеться вже на початку вересня у Росії.

Нагадаємо, що Китай не лякають міжнародні санкції: Піднебесна допомагає росіянам окопуватись на українських теренах.

Раніше ми повідомляли, що Володимир путін планує провокацію на АЕС, але не Запорізькій: у ГУР поділилися деталями.

Також стало відомо, що у ЗСУ не виключають наступу на Київ: "Ворог може зробити це".