Українські комбати просять припинити прикрашати ситуацію на фронті та провести "тотальну мобілізацію" у тилу.

За словами одного з комбатів ЗСУ, Мирослава Гая, військових "нудить" від "позитивчика" від провідних блогерів.

На фронті військових нудить від "позитивних" блогерів, які розповідають про успіхи, бо за цими успіхами стоїть м'ясорубка, нудить від розповідей про те, як швидко все закінчиться, як ми швидко візьмемо Крим, деокупуємо території, як швидко закінчиться війна. Народ, що на війні, просто припинив їх слухати, читати, усіх вивертає. Реальність та офіційні змі просто різні, тому тут їх припинили дивитись та слухати. Іде важка робота. Є місце героїзму, але здебільшого потреба втриматись, закрити дірки, зберегти управління підрозділами, вистоять. Є бригади, які вже тричі поміняли свій склад. — зазначив Мирослав.

Скриншот  допису
Скриншот допису

У коментарях підтримали ідею реального погляду на ситуацію.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

По ходу я або не підписаний на "позитивних блогерів", про яких всі пишуть, або мало читаю фізбуки. Ну а те, що всім доведеться бути або скаліченими, або мертвими — це факт. Гіркий факт

Скриншот сообщения
Скріншот повідомлення

Дмитро Кухарчук з 3 ОШБр прогнозує, що війна триватиме ще декілька років і за яким сценарієм все відбуватиметься ніхто не знає.

"Від себе скажу, що за моїми розрахунками війна триватиме ще не менше пʼяти років і якщо діятиме "бл**ська" модель - велике питання за яким сценарієм", - написав військовий.

Скриншот  допису
Скриншот допису

Нагадаємо, ми писали, що мобілізація обмежено придатних: які новації відбудуться у серпні.

Як повідомляв "Знай.ua" екстрасенс проаналізував слова Рєзнікова про перемогу у 2024-му році: чого чекати українцям.

Також "Знай.ua" інформував, українцям не сподобається: військовий експерт озвучив три сценарії завершення війни.