Відомий екстрасенс Роман Завидовський відповів українцям на питання, яке хвилює всіх найбільше.

За словами екстрасенса, який публікує відео на своєму Youtube-каналі, найпопулярніше питання в українців, коли закінчиться війна.

Роман Завидовський. Фото: скриншот YouTube
Роман Завидовський. Фото: скриншот YouTube

Завидовський вирішив перевірити, чи правду сказав Резніков, міністр оборони України, який нещодавно сказав у інтерв'ю, що наступного року Україна має великі шанси перемогти, та вступити в НАТО.

Відповідаючи на питання, він зазначив, що в нього також є глибоке переконання щодо 2024 року.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Завидовський застосував колоду циганських, гральних та карт Таро, щоб якомога глибше прочитати відповідь на це питання.

З карт, які випали при цьому розкладі, випала карта "Мислителя", що може означати, що міністр оборони має свої плани та тактики, стратегії, і взагалі армія має якісь таємні техніки та стратегії.

Роман Завидовський. Фото: скриншот YouTube
Роман Завидовський. Фото: скриншот YouTube

Також випала карта грошей - карта збройного та фінансового підсилення. Вона говорить про великі надії на наших партнерів, які можуть дати нам зброї, які можуть дати нам матеріальну допомогу.

Випала карта "Тюрма" - карта провокацій, навіть пост-фактум. Навіть пост-фактум, коли вже все завершиться. Карта говорить про безвихідні ситуації, можливо нам прийдеться йти на компроміси, кабалу, невигідні умови мирних домовленостей.

Також випала карта "сюрпризу" - збройне та фінансове підсилення.

Далі випала карта "Нептун" - карта активізації чоловічої енергії, карта воїна захисника, "Король бубновий - карта сили та енергії, та 8 червова - карта ілюзій, брехні та обману.

"Все-таки якесь розчарування може бути", - зазначає езотерик.

На картах Таро випала перевернута "7 пектаклей" - карта втрат, нехороших. До кінця війни вони будуть бомбити, до кінця війни ми зазнаємо багатьох втрат. Перевернута 8 жезлоів також не дуже позитивна карта. І пряма "Королева жезлів".

Це дуже позитивна карта, активізація жіночої енергії, жінка-воїн, жінка, яка захищає свою країну, не тільки фізично, але й духовно та ментально.

Екстрасенс підсумував, що стосовно заяви Резнікова, щодо закінчення війни - шанси є і досить виражені.

Нагадаємо, ми писали, що астрологи назвали три знаки Зодіаку, для яких життя після 40 тільки почнеться.

Як повідомляв "Знай.ua", український класик Олесь Гончар "передбачив" події на Донбасі ще 1993 року: "Русифікований резервуар".

Також "Знай.ua" інформував, мольфар поділився пророцтвом про звільнення Криму, окупантам час тікати.