Неоголошена мобілізація в росії продовжується, тому громадян активно закликають вступати до лав військових. Зокрема, цим займаються російські пропагандисти, які вкотре допустили велику дурість.

У російському місті вивісили плакат із закликом піти на фронт. На ньому є типовий напис для "Z-патріотів", але більше увагу привертає техніка НАТО. Так, пропагандисти зобразили російського солдата разом із західними танками Leopard 2A6E.

"Ти з нами?" – написали на плакаті.

Агітація в росії, фото з мережі
Агітація в росії, фото з мережі

На вивісці можна побачити солдата у формі та шоломі, біля якого зображено німецький основний бойовий танк. Зокрема, саме така техніка дуже допомагає українським воїнам у бою з окупантами.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто зазначити, що це не єдиний "прокол" пропагандистів. За час повномасштабної війни їх викрили у багатьох фейках. Також росіяни масово підробляють кадри з фронту, наймають акторів та всіляко намагаються очорнити українську армію.

Російські окупанти, фото з вільних джерел
Російські окупанти, фото з вільних джерел

Окрім того, Німеччина ще в січні 2023 року ухвалила рішення про постачання Leopard-2. Вони вважаються одними з найсучасніших основних бойових танків на світовому ринку озброєнь, а також перевершують російську техніку завдяки потужнішій вогневій могутності, яка дозволяє знищувати ворожі цілі з першого пострілу.

Раніше ми писали про те, що Буданов розповів, як близько ГУР дісталося владимира путіна: пропагандисти будуть в істериці

Як повідомляв Знай.ua, сезонне загострення очевидно: скільки разів і коли Медведєв загрожує ядеркою