Ніч та ранок четверга, 6 липня, виявилася для мешканців Львова дуже трагічною. Російські окупанти здійснили ракетну атаку на місто. Є інформація, що було пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, також через попадання ракети в багатоповерхівку є щонайменше троє загиблих та поранені.

Про це вже повідомили міський голова Андрій Садовий та голова Львівської ОВ Максим Козицький.

Ракетна атака по Львову, скріншот Telegram
Ракетна атака по Львову, скріншот Telegram

Ще рано-вранці Андрій Садовий повідомив про 4 поранених і додав, що кількість збільшується. Крім того, додав, що одна людина у тяжкому стані.

Пізніше Козицький повідомив, що російська ракета потрапила до багатоквартирного будинку у Львові.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Ракетна атака по Львову, скріншот Telegram
Ракетна атака по Львову, скріншот Telegram

"Російська ракета потрапила до багатоквартирного будинку у Львові. Було загоряння, яке оперативно загасили. Є постраждалі. На місці працюють пожежники, медики, фахівці ДСНС. Людям надають усю необхідну допомогу. Рятувальники розбирають завали", - заявив Максим Козицький.

На місці прильоту була пожежа, її загасили рятувальники. Андрій Садовий зранку 6 липня повідомив про трьох загиблих. Пошкоджено 60 квартир та 50 машин. На місці працює оперативний штаб. Людей готують до відселення.

Вночі у четвер, 6 липня, російські загарбники завдали ракетного удару по Україні. Ворог здійснив пуск ракет типу "Калібр" з акваторії Чорного моря.

Нагадаємо, голод, 10 років без Сонця та загибель 5 мільярдів: вчені на відео показали, чим закінчиться ядерна війна.

Раніше повідомлялося, глава "Укренерго" пояснив про відключення світла влітку та восени: "Ми будемо...".

Також, ракетна атака на Київ: "приліт" у багатоповерхівку, загинули люди.