Померла пресофіцерка управління ДСНС Дніпра Євгенія Дудка. Дівчина постраждала під час ракетної атаки по аеропорту Дніпра у квітні 2022 року.

11 місяців боротьби та десятки операцій. 10 квітня 2022 року війська рф атакували Дніпровський аеропорт. Повторний удар вони завдали, коли на місці працювали рятувальники. На жаль, 7 березня стало відомо, що Євгенія померла. Про це повідомив її чоловік, Ігор Гетало на сторінці в Instagram.

Євгенія Дудка. Фото: Facebook
Євгенія Дудка. Фото: Facebook

Дуже сильно постраждала тоді Євгенія Дудка, пресофіцер ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. Жінку доставили до клініки у Німеччині, де вона лікувалась понад пів року. Але не допомогли. У лютому 2023 року вона повернулась в Україну.

11 місяців боротьби... Десятки операції, але на жаль, Богу ти потрібна на небесах... Я кохаю тебе. Пробач мені, що не зміг тебе врятувати, — написав Ігор Гетало

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Євгенія Дудка. Фото: Instagram
Євгенія Дудка. Фото: Instagram

Євгенія одному зі своїх дописів у Facebook розкритикувала хвалену медицину у Німеччині.

Нагадаємо, ми писали, що загинув один із захисників "Азовсталі", чиї знімки після полону сколихнули мережу: його було не впізнати.

Як повідомляв "Знай.ua" в бою загинув один з наймолодших Героїв України: країна оплакує Дмитра Коцюбайло з позивним Да Вінчі.

Також "Знай.ua" інформував, британський генерал припустив, коли путіна виженуть з Кремля: все залежить від ЗСУ.