Стало відомо, які країни можуть вплинути на постачання Ірану зброї російським окупантам. Це незабаром може закінчитися, але деяким державам треба діяти рішуче.

Про це 24 каналу розповів американський політолог Раміс Юнус.

Зупинити постачання іранського озброєння, як це не дивно, можуть країни-сусіди. Таких більшість, котрі вороже налаштовані до Ірану, а внутрішні протести в країні лише допоможуть це зробити.

Протести в Ірані. Фото: скриншот youtube
Протести в Ірані. Фото: скриншот youtube

Зокрема, свій вплив можуть зробити США, Китай, Саудівська Аравія, Ізаріль, Туреччина, Азербайджан, а також Великобританія. Крім того, деякі з них взагалі перевели свої війська в стан бойової готовності.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Риторика Ірану трохи пом'якшала. Туди приїжджав Патрушев, потім президентові Ірану телефонував Путін. Напевно, Патрушев не зміг переконати, чи вдалося це Путіну, я не знаю", - зазначає американський політолог.

Наразі Іран уже серйозно попередили. Якщо їхні ракети якимось чином потраплять до рук російських військ, то їм мало не здасться. Якщо це не станеться, то бесіда з іранським керівництвом дала свій результат.

Поставки озброєння, скріншот: Youtube
Поставки озброєння, скріншот: Youtube

"Іран – не Росія і не може розмахувати ядерним ціпком, якого в нього поки що немає. Плюс, ситуація, в якій виявилася іранська влада через внутрішні протести. Незрозуміло, чим це може закінчитися, навіть якщо влада жорстко придушить повстанців", – підкреслив. Раміс Юнус.

Вони вже помилилися, коли передали свої безпілотники в руки окупантам, і ті в свою чергу завдавали удару по критичній українській інфраструктурі.

Нагадаємо, що російські окупанти почали застосовувати хімічну зброю проти свого ж народу .

Раніше повідомлялося, що путін наказав звезти до Херсона тисячі окупантів і багато артилерії: настають важкі бої за місто

Також готовність до переговорів: Україну схиляють і компроміс путіна