Чергова зрада Ірану. Виявляється, що вони можуть почати одягати російських окупантів у бронежилети та шоломи місцевого виробництва.

Про це зазначає Головне управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Справа в тому, що станом на сьогоднішній день у Кремлі не в змозі самостійно забезпечити амуніцію для своїх військ, вони навіть не мають виробництва. Саме тому вони пішли по допомогу до "дружнього", як виявилося, Ірану.

"Через нездатність забезпечити нову хвилю мобілізованих необхідною амуніцією власного виробництва, РФ починає використовувати спорядження іранського виробництва. Найближчим часом заплановано передачу 3000 одиниць бронезахисту - 1500 бронежилетів, 1500 шоломів виробництва "Milad"".

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вже зараз іранські поставки перебувають у Білгородській області, де й чекають свого часу, а точніше, на нову партію гарматного мобілізованого м'яса.

Іранські Fateh-110, фото з вільних джерел
Іранські Fateh-110, фото з вільних джерел

До речі, за останніми даними української розвідки, Іран також хоче найближчим часом відправити військовим російським злочинцям нову групу радників і все для допомоги у використанні безпілотників нового типу під назвою "Arash-2", а також ракет класу "земля-земля". Очевидно, Іран вже давно обрав бік, і продовжить допомагати росії знищувати Україну. Це точно не залишиться безкарним, і всі поставки, які плануються на найближчий час, їм вилізуть боком.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Крім того, з Ірану в Джанкой відбула група радників Корпусу вартових ісламської революції – вони навчатимуть та допомагатимуть окупантам застосовувати БпЛА типу "Shahed-136" та "Mohajer-6".

Нагадаємо, що голова ГУР Буданов спрогнозував закінчення війни

Раніше повідомлялося, що в США насміхаються з жалюгідних спроб окупантів налякати українців: ЗСУ роблять максимальні успіхи на фронті

Також, атака дронів Shahed-136: чого українцям не можна робити в жодному разі