Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний вирішив підтримати українців у такий складний час, і пообіцяв перемогти окупантів вже зовсім скоро.

Про це він написав на своїх сторінках у соціальних мережах, де регулярно ділиться важливими подіями, які стосуються війни в Україні.

За його словами, Україна продовжує боротися з російською агресією на суші, у повітрі, на морі, а також у кіберпросторі. Перемога нам дається неймовірно важко, але вона безперечно в один день буде.

"Ми ведемо війну проти країни, розмір якої у 28 разів більший за розмір нашої держави, населення якої чисельніше за нашу в 4 рази, військовий потенціал якої кратно перевищує наші можливості", - зазначив генерал.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Бойові дії на нашій території тривають уже 8 років та 8 місяців, це не варто забувати. Все це говорить про нашу з вами стійкість, мужність, і бажання захистити свою територію від різного зла.

Ворог щодня застосовує проти нас все існуюче озброєння. Тільки 31 жовтня було випущено 55 крилатих ракет Х-101, одна Х-59, 22 зенітні ракети С-300, 4 іранські безпілотники, і так далі. Мало хто з країн Європи витримав це, і одразу побігли б домовлятися з росією на умовах путіна. Ми ж поки що тримаємось.

Валерій Залужний, фото: скріншот з відео
Валерій Залужний, фото: скріншот з відео

"Не знаю, як хто, але ми тримаємось, перегруповуємося, нарощуємо резерви, зміцнюємо оборону та поступово звільняємо рідну землю. Перемога дається нам дуже важко, але вона неодмінно буде", - підсумував Валерій Залужний.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що пропагандисти на росії дивуються, чому українцям подобаються загиблі російські солдати .

Раніше повідомлялося, що росіяни ввели масові репресії в Мелітополі через страх перед партизанами: перевіряють телефони та обшукують

Також, італійський друг путіна Берлусконі знову приголомшив пропозицію про мирні переговори з Зеленським.