Героїчний український опір російського військового вторгнення триває вже понад 220 днів і триватиме до повного звільнення всіх окупованих рф територій.

Ця місія вже прописана в мозку кожного українця, а військове керівництво країни всіляко підтримує цю ідею. Своїми думками поділився Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. І після його слів хочеться і справді звернути гори.

Валерій Залужний, фото з вільних джерел
Валерій Залужний, фото з вільних джерел

Головнокомандувач Збройних Сил України заявив про те, що на українській землі сьогодні триває наймасштабніша з часів Другої світової війни боротьба.

Про це він написав у своєму Twitter.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"На нашій землі триває боротьба, масштабів якої світ не бачив із часів Другої світової. Ми не маємо права перекласти цю війну на наших дітей. Ворога потрібно знищити тут і зараз" , - наголосив Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ запевнив, що українська армія здатна це зробити.

У коментарях Залужного підтримали не лише українці, а й громадяни інших країн, як, наприклад, США.

Український прапор над Донецьком, скріншот: Facebook
Український прапор над Донецьком, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що в Міноборони розвіяли вщент російську статистику втрат ЗСУ: "Це не сотні тисяч".

Раніше ми повідомляли, що Марічка Падалко показала послання України для "нових" російських окупантів: успіхи ЗСУ та збиті іранські дрони-камікадзе в Одесі.

Також стало відомо, що Михайло Добкін на передовій спричинив фурор серед українців: "Миша, тобі ніхто грошей не дасть".