Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, як ситуація на фронті. Про це повідомляється на офіційній сторінці Міністерства оборони України у соціальній мережі Facebook.

Валерій Залужний провів телефонну розмову із Головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Сторони обговорили низку важливих питань, зокрема обстановку на фронті.

Валерій Залужний, фото: Facebook
Валерій Залужний, фото: Facebook

Так, за словами головнокомандувача ЗСУ, українські захисники ліквідували п'яту частину підрозділів окупантів, яких задіяли у війні. Втім, активні бої продовжуються по всій лінії фронту.

"П'ята частина підрозділів ЗС Росії, залучених до бойових дій в Україні, розгромлена. Активні бойові дії сьогодні тривають на 1300 км фронту", - повідомив Валерій Залужний.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, головнокомандувач ЗСУ наголосив на необхідності посилення артилерійського вогню, в якому противник все ще перевершує українську армію.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що в СБУ знайшли ще одного російського "звіра", і його збираються покарати: віддавав злочинні накази про страту мешканців Київщини.

Також наш портал інформував, що російські окупанти визнали, що кремлівська пропаганда побудована на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор.

Крім того, наш портал повідомляв, що в ОПУ пообіцяли закінчити війну в Україні на чолі з Володимиром Зеленським: росія ж розпадеться вже через кілька років.