Стало відомо, чому контрнаступ українських військових значно сповільнився на багатьох ділянках після великого успіху. Зокрема, мова йшла про Луганську область.

Свою думку щодо цього 24 каналу висловив колишній співробітник СБУ, експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак.

Вже майже два місяці триває контрнаступ наших героїв, який вони вирішили розпочати одразу на всіх ділянках фронту. Ми це змогли побачити вже в Харківській області, коли практично всю окуповану територію було звільнено, а також у Херсонській, де їм також вдалося суттєво просунутися.

Воїни ЗСУ, фото: Facebook
Воїни ЗСУ, фото: Facebook

Крім того, на початку жовтня з'явилася офіційна інформація щодо початку деокупації Луганської області. Зараз воно сповільнилося, і причина явно не в сильній російській армії.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Наші військові зараз намагаються знайти їхні слабкі місця в обороні, щоб оперативно захопити нові населені пункти та врятувати людей від цієї нечисті під назвою окупанти.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Ця тактика давно вже себе виправдала, тому єдине, що нам усім залишається робити - молитися і тихо спостерігати.

"Як це було на Харківському напрямку, коли росіяни зняли велику кількість своїх військових, затягли їх до Херсона, а наші прорвалися у Харківській області. Це був справді класний трюк", - каже колишній співробітник СБУ.

Сподіваємося, що незабаром по всій території області ми побачимо українські прапори, а ось росіяни покинуть наші землі раз і назавжди.

Нагадаємо, що російська влада почала поступово розвалюватися, поки диктатор грає у великого "завойовника"

Раніше повідомлялося, що колаборантська "влада" Херсона в паніці анонсувала важкі битви за місто, ВСУ вже поряд

Також, Ізраїль не дасть Україні ППО