Російські окупанти почали помітно нервувати на тлі контрнаступу ЗСУ - будують оборонні споруди, полюють на партизанів і навіть воюють один з одним. Про це в ефірі телемарафону Freedom повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Так, російські окупанти посилили перевірки місцевих жителів на Луганщині через стрімкий розвиток партизанського руху. Бойовики зупиняють перехожих на вулицях та оглядають їх мобільні телефони.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Сергій Гайдай зазначив, що загарбники активно будують оборонні споруди на тлі контрнаступу ЗСУ. Натомість є місце і для внутрішніх розбірок, про що свідчить ліквідація "генпрокурора ЛНР".

"Окупанти посилено готуються до того, щоб тримати оборону. Крім того, як ми вже бачили вчора, починаються внутрішні конфлікти. Було ліквідовано так званого генпрокурора “ЛНР”. Але, на мою думку, це, швидше за все, його внутрішні розбирання з гауляйтером Луганської області Пасічником", - поділився він.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Успіхи ЗСУ на Харківському напрямку змусили колаборантів на Луганщині сильно панікувати. Деякі з них уже втекли в Росії, але багатьом виїхати не дозволили.

Раніше портал Знай повідомляв, Олег Жданов назвав терміни звільнення Херсона від окупантів, у окупантів лічені тижні: "Ми їх топимо постійно".

Також наш портал інформував, що російська гіперзвукова ракета впала на "своїх": Кремль залякував, що її нічим не зупинити.

Крім того, ми писали, здавались в полон за два бутерброди: захисник розповів, як його насмішила "друга армія світу".