Стало відомо, що в Україні разом з країною-членом НАТО побудують завод з виробництва боєприпасів. Ще один величезний шанс щодо приєднання країни до Альянсу.

Про це повідомила прес-служба концерну у вівторок, 20 вересня.

Багато подробиць щодо цього рішення поки що немає. Відомо лише те, що Укроборонпром будує боєприпасний завод разом із країною-членом НАТО. Тобто Захід продовжує підтримувати Україну одразу в усіх напрямках, і мають намір продовжувати співпрацю навіть після закінчення війни.

Артснаряди. Фото: Facebook
Артснаряди. Фото: Facebook

Це вже друге таке підприємство, про будівництво якого було досягнуто міжнародних домовленостей. Крім того, було укладено спеціальний договір.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ця новина не може не тішити, оскільки тепер не доведеться постійно чекати на різні поставки від наших партнерів, і все буде вдома, на рідній землі.

Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube
Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube

В Укроборонпромі наголосили, що підприємства ОПК вже розпочали цілодобову роботу над тим, щоб виробляти, модернізувати, а також відновлювати озброєння для наших захисників.

Усього за сім місяців повномасштабної війни з 24 лютого було передано для ЗСУ одразу вп'ятеро більше військової техніки, ніж за весь 2021 рік. Звичайно, це пов'язано з російською агресією, яку ми обов'язково найближчим часом переможемо.

Частина броньованої техніки після чергових бойових пошкоджень заходила на ремонт п'ятого кола.

Нагадаємо, що одесити мало не побили зрадницю, яка знімала військові об'єкти: скрутили і не випустили з автобуса

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович про ймовірність контрнаступу ЗСУ у Запорізькій області

Також, колаборант із Запоріжжя зібрався відправляти на розстріл у "ДНР" мирних жителів