З'явилися нові подробиці щодо оголошення путіної часткової мобілізації. Як виявилося, вони вже давно почали готуватися до цього, але продовжували брехати народу. Щоб ніхто не розбігся.

Одна з історій мешканки Росії з'явилася раптово у мережі. Вона записала голосове повідомлення знайомим, де розповіла всю правду про мобілізацію, яку "раптово" вирішив розпочати кривавий диктатор путін.

Виявилося, що повістки почали роздавати давно, і чоловік отримав її ще півтора тижні тому. Щонайменше два тижні вони готували відповідний наказ, і паралельно брехали народу, що це не планується.

"П**дец у нас, че. Він тиждень-півтора тому отримав черговий лист. Просто з'явитися для перевірки військових документів, а дата, бл**ь стоїть завтра о 10 ранку. Тобто півтора тижні тому він отримав на завтра вже запрошення те, про яке сьогодні Вова офіційно оголосив" - скаржиться жінка про рішення свого президента.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Мобілізувати вони зібралися виключно резервістів, і лише 300 тисяч людей, але це за офіційними даними, і як воно буде насправді ніхто не знає. Сім'я почала розмірковувати про те, що відбуватиметься насправді, і яка логіка Кремля. Дійшли висновку, що резервістами можна вважати всіх тих, хто відслужив в армії, а якщо не з'явитися - запишуть одразу в ухилісти, що вже карається кримінально.

Мобілізація в Росії, фото: скріншот з відео
Мобілізація в Росії, фото: скріншот з відео

"Але Вова ж і з криміналу викликає людей на війну. Тобто, тут у тебе вибору немає. Ти або з дому йдеш на війну, або тебе посадять до в'язниці і з в'язниці потім все одно відправлять воювати. Замкнене, с*ка, коло - продовжує розповідь жінка.

полонені окупанти
полонені окупанти

При цьому народ зовсім не збирається боротися, і найімовірніше погодиться на умови диктатора путіна. Тобто їм легше померти, ніж повалити владу. Росіяни приречені.

Нагадаємо, що виступ Шойгу після путіна: сміливі втрати Росії, мобілізація та ядерний шантаж

Раніше повідомлялося, що путін оголосив на Росії часткову мобілізацію: що пообіцяв росіянам божевільний диктатор

Також, на ялтинській набережній сталася "Волинська різанина" з Олегом Царьовим, що вже встиг поплакатися