Ранок 21 вересня назавжди увійде в історію як "початок кінця" для Росії. Диктатор путін оголосив часткову мобілізацію населення, а його раб Міноборони Сергій Шойгу розкрив деталі цього рішення.

З'явилося його звернення практично одразу після виступу президента на федеральному каналі.

Сергій Шойгу вважає, що на сьогоднішній день вони воюють із колективним Заходом, а не з Україною, адже саме західні партнери оснащують нас озброєнням. Ось тільки вся проблема в тому, що вони воюючи з НАТО роблять це на нашій землі, і гинуть звичайні громадяни.

Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео
Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео

Також, уперше з початку війни прозвучали цифри про втрати не лише окупантської армії, а й нашої. Цифри викликають виключно почуття сміху.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Втрати України за словами військових злочинців, на яких незабаром чекає Гаага, становлять понад 100 тисяч людей. З них близько 61 тисячі загиблих, а решта поранених. Тільки ось Міноборони Росії, який є повним профаном, мабуть не зовсім розуміє, як працює війна. Поранених за будь-якого сценарію більше, ніж убитих.

Путін та Шойгу
Путін та Шойгу

Втрати Росії за їхніми даними становлять 5937 осіб за 7 місяців війни. Така ж нахабна брехня. За даними українського Генштабу, цифра давно вже перевалила рубіж у 55 тисяч, і це вважають лише громадян з російським паспортом.

При цьому якщо у них такі маленькі втрати, то для чого тоді оголошена часткова мобілізація.

"Не йдеться про мобілізацію студентів та учнів. Їх ніхто мобілізувати не буде. Службовці за закликами також мобілізовані не будуть, до зони СВО їх не відправлять. У Росії величезний мобілізаційний потенціал. У нас безліч людей, які брали участь у бойових діях, служили. Це 25 мільйонів людей" - Шойгу.

Російські війська, фото: скріншот з відео
Російські війська, фото: скріншот з відео

Призиватимуть 300 осіб планомірно, а не одноразово.

Як бачимо, у Росії справи складаються все ще не найкращим чином, що нам тільки на руку. На український контрнаступ це ніяк не має вплинути.

Вони навіть почали загрожувати ядерною зброєю вже на серйозному рівні, що потребує реакції всього світу.

Нагадаємо, що путін оголосив на росії часткову мобілізацію: що пообіцяв росіянам божевільний диктатор

Раніше повідомлялося, що Андрій Піонтковський розповів про плани Кремля прибрати невдовзі путіна від влади, і хто за цим стоїть .

Також, Мустафа Джемілєв розповів, коли і для чого потрібно знищити Кримський міст: настрої на півострові вже готові до цього