Голова Чечні Рамзан Кадиров вирішив оголосити про нову тактику війни в Україні. Готують план відплати для країни.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, де регулярно ділиться своїми "геніальними ідеями".

За словами Рамзана Кадирова, вони більше не збираються возитися з українцями, і переходять до дій. Ось, тільки є одна проблема. Це не перша і не остання подібна заява чоловіка.

Кадирівці. Фото: скриншот Youtube
Кадирівці. Фото: скриншот Youtube

"Противник вже скоро зіткнеться з найважчими для себе наслідками нового плану відплати. Всі наші колишні дії їм тепер здадуться дитячими витівками", - заявив голова Чечні. Вони постійно говорять про свою перевагу, але на полі бою видно, хто насправді тут головний.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як ми знаємо, у Чечні також живуть найкращі тиктокери сучасності, і Рамзан Кадиров із очолює. Саме тому до публікації було додано ролик, на якому вони з начальником оперативного штабу Чеченської Республіки Магомедом Даудовим розглядають план чи картку. Вони обговорили всі деталі війни, що минає в Україні, і вирішили змінювати тактику. Мабуть, втрат у російської сторони незабаром стане набагато більшим.

Рамзан Кадиров. Фото: Youtube
Рамзан Кадиров. Фото: Youtube

"Всі наші колишні дії їм тепер здадуться дитячими витівками. Бандерівці, у вас залишився стислий час для відпочинку, далі буде дуже і дуже погано. гасло "АХМАТ - СИЛА". Пощастить тільки тим, хто поставиться до цього повідомлення як до недоброго для себе знаку і зробить зважені висновки для порятунку. Готуйтесь і дивіться в обоє" - поділився чоловік своїми фантазіями.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський назвав причину, чому небо над Харковом все ще не закрите: гроші відіграють останню роль

Раніше повідомлялося, що виступ Шойгу після путіна: смішні втрати Росії, мобілізація та ядерний шантаж

Також, путін оголосив на росії часткову мобілізацію: що пообіцяв росіянам божевільний диктатор