Бунти проти війни в Україні почалися вже навіть у Чечні. Матері чоловіків звернулися до Рамзана Кадирова припинити відправлення гарматного м'яса.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, де регулярно висловлюють свою думку щодо того, що відбувається в Україні. Ніхто більше не хоче терпіти злочину глави Чечні разом із диктатором путіним.

Матері втомилися отримувати звістки про регулярні втрати у кадировських військах, і бояться, що й діти також можуть потрапити під роздачу. Саме тому було ухвалено рішення звернутися до "правителя".

Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube
Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube

"Рамзан Ахматович, наш шановний голово, у нас до вас прохання наших хлопців, наших братів, наших дітей залишити вдома. Багатьох із них і так покалічило, багато хто загинув на цій війні. Якщо ви сьогодні не потурбуєтеся про нас, наші серця плачуть. Їх там стільки вмирає, а в них сім'ї, маленькі діти... Зараз Останні часи світу, невідомо скільки нам ще жити, не відправляйте їх на війну. бідою. Мати нашого народу Аймані, якщо ти подумаєш про свого сина, ти зрозумієш нас. Благаємо тебе, нехай не відправляють наших чоловіків на Україну" - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, вони попросили поширити цю публікацію по всій мережі, щоб ці слова точно почув Рамзан Кадиров.

Кадирівці, фото: скріншот з відео
Кадирівці, фото: скріншот з відео

Вже навіть місцевий народ просить перетворювати людей на гарматне м'ясо, але путіну з його блазнями начхати на людські життя, якщо це не стосується їхньої родини.

Звернення до Кадирова, фото: Telegram
Звернення до Кадирова, фото: Telegram

Варто зазначити, що у цій війні було ліквідовано щонайменше 55 тисяч російських злочинців.

Нагадаємо, що Олексій Арестович про те, як візит Ненсі Пелосі до Вірменії став ще одним ударом для путіна.

Раніше повідомлялося, що "Аналогів немає": що за російські танки з гучною назвою "Прорив", які зазнали фіаско в Україні

Також, Олег Жданов розповів, як дії путінської армії в Ізюмі позначаться на постачанні зброї .