Стало відомо про те, що популярного сепаратиста та колишнього народного депутата України Олега Царьова побили у Криму. Він уже встиг звинуватити у всьому українців.

Про це він розповів у інтерв'ю "Радіо Комсомольська правда".

Очевидно, що зрадник України на даний момент знаходиться на території незаконно анексованого Кримського півострова. Там він прогулявся набережною міста Ялти, звідки приніс додому сувенір.

За словами Олега Царьова, на півострові на нього накинулися озвірілі "українофіли", які його дізналися і вирішили помститися за зрадницьку позицію.

царьов. Фото: скриншот з відео
царьов. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я йду зі своїм обличчям, не з чужим, набережною... У мене було кілька таких випадків, коли на мене кидалися озвірілі українофіли з гаслами. Нещодавно я зупинився на заправці. Стоять три здорові албаї, один лисий і на потилиці тризуб. Я не знаю. , що потрібно робити у таких ситуаціях", – поскаржився Олег Царьов.

Подібні настрої в Криму наразі трапляються досить часто. Люди більше не бажають жити під російським триколором. Та й ніколи не хотіли, їх навіть не питали під час окупації, а референдум був фейковим.

Нещодавно біля вілли ще одного російського пропагандиста на території півострова сталася пожежа. Негативно налаштовані до російської ідеології люди підпалили автомобілі Дмитра Кисельова. Сталося це ще 17 вересня у Коктебелі.

Дмитро Кисельов. Фото: скрін youtube
Дмитро Кисельов. Фото: скрін youtube

Невідомий посеред ночі підпалив Ленд Ровер Фрілендер і гольф-кар, що стояли біля вілли Кисельова. І так буде з кожним, хто намагатиметься принести "російський світ" на чужі землі.

Нагадаємо, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами

Раніше повідомлялося, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизан Маріуполя.

Також, американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна