Після тривалої відсутності сепаратист і зрадник України Олег Царьов знову з'явився в медіапросторі і почав розповідати про велич російських військ.

Новий ролик почали поширювати активно через мережу, і там колишній український народний депутат знову вирішив підвищити бойовий дух окупантів, але в результаті лише знову всіх розсмішив.

Олег Царьов
Олег Царьов

Пропагандистам не дають спокою РСЗВ HIMARS, які активно постачають українській армії Сполучені Штати Америки. Вони настільки їх бояться і заздрять, що щодня розповідають про їхню неефективність. Пропонуємо ще раз подивитися на склади боєприпасів та Антонівський міст у Херсоні.

Олег Царьов тепер заявив, що можливості Росії безмежні, і вони хоч завтра можуть почати збирати власні Himars, і ціна буде приблизно 10 доларів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Слухайте, у нас у кожному телефоні є система GPS. Приблизно така ж система стоїть у ракеті. І коштує вона, якщо їх масово виробляти, зовсім недорого - доларів 10. Просто привід на кермі ракети, які розробляють, ведуть чітко GPS-координатами Якщо це масово поставити на потік, ми можемо ці Himarsи робити зовсім легко.Не кажучи про те, що ті системи ракет, які працюють за таким же принципом як Himars, ми теж створили" - розповідає про можливості окупантів Олег Царев.

РСЗВ Himars. Фото: скрін youtube
РСЗВ Himars. Фото: скрін youtube

Цікаво тоді, чому вони досі цього не зробили, а лише продовжують плакати про постачання озброєння в Україну та зазнають величезних втрат на полі бою. Виходять нестикування.

Олег Царьов
Олег Царьов

Нагадаємо, що російський окупант поскаржився мамі на приниження з боку командування, проблеми зростають .

Раніше повідомлялося, що Україну окупувала не росія, а Польща – на лукашистському ТБ просувають путінські методички

Також росіян хочуть замкнути в їхній країні: щоб не могли й носа висунути до Європи