У Херсонській області російські війська затиснуті між силами оборони України та правим берегом, деякі командири окупантів намагаються зв'язатися з представниками ЗСУ, щоб здатися в полон.

Про це повідомила речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк. За її словами російські підрозділи почали виходити на зв’язок із представниками ЗСУ для перемовин. Ці звернення перевіряють на ймовірність провокацій.

Вибух на Антонівському мосту. Фото: скриншот Facebook
Вибух на Антонівському мосту. Фото: скриншот Facebook

Проте з попередніх повідомлень зрозуміло, що ворог шукає шляхи до відступу, загарбники не полишають спроб навести понтонні переправи для відступу на лівобережну Херсонщину біля Каховської ГЕС. Це видно на супутникових знімках, які опублікували українські журналісти.

Вибух на Антонівському мосту. Фото: скриншот з відео
Вибух на Антонівському мосту. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вогневий контроль, який ми тримаємо над переправами і транспортними артеріями через Дніпро, змушує їх зрозуміти, що вони затиснуті між силами оборони та правим берегом – підрозділи, які в цій частині Херсонщини перебувають. Тому їм запропоновано вихід у вигляді переходу під егіду міжнародного гуманітарного права або повертатися додому, але треба зрозуміти як, — зазначила керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони Півдня Наталії Гуменюк.

Спроба навести понтонну переправу. Фото: скриншот Радіо Свобода
Спроба навести понтонну переправу. Фото: скриншот Радіо Свобода

Нагадаємо, ми писали, що мешканці "днр" побачили всю правду про свою "владу", наполягають на мирних переговорах.

Як повідомляв "Знай.ua" вдалий контрнаступ ЗСУ на Харківщині: як нові стандарти допомагають трощити ворога.

Також "Знай.ua" інформував, що збирали чотири місяці, а вистачило на пару днів: новий армійський корпус росії здувся під контрнаступом ЗСУ