Колишній фсбшник стрєлков-гіркін поміркував з військовим рф про дальність арти ЗСУ.

Чергова критика фсбшника стрєлкова-гіркіна на власному шоу про відведення армії рф до кордонів. Контрнаступ ЗСУ змусив багатьох пропагандистів соватись на стільцях, та тремтіти від близькості української армії. Черговий випуск стрєлков-гіркін міркував про те, наскільки далеко стріляє українська артилерія.

стрєлков-гіркін з експертом. Фото: скриншот з відео
стрєлков-гіркін з експертом. Фото: скриншот з відео

"15- 20 км від держкордону, якщо ти віддаєш противнику, то практично ти піддаєш територію рф вогню української арти. Найпростіша гаубиця САУ б'є на 15-20 км, найпростіший міномет - 7 км, 133-мм гаубиця - 30-40 км, хаймерси - 70-80 км. Всьо.", - нервово розповідає "військовий експерт" на шоу стрєлкова.

стрєлков-гіркін з експертом. Фото: скриншот з відео
стрєлков-гіркін з експертом. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше колишній фсбшник гіркін припускав імовірність швидкої втрати вже захоплених руснею територій у напрямку до Маріуполя. Власне це таки станеться і вангування гіркіна буде пророчим.

Він скаржився, що русня на Вугледарському напрямку може повторити таке саме перегрупування, як на Харківщині.

На думку терориста стрєлкова-гіркіна, ЗСУ можуть з легкістю просунутися до Маріуполя та узбережжя Азовського моря.

Нагадаємо, ми писали, що терорист стрєлков-гіркін знову вангує: ЗСУ просовуються до Маріуполя.

Як повідомляв "Знай.ua" "бавовна" закінчилася масовою панікою: мешканців Білгородської області закликали екстрено евакуюватися.

Також "Знай.ua" інформував, що у Мавзолеї поруч із Леніним готують місце - путін возить із собою на зустрічі цілий консиліум лікарів.