Винахідливість воїнів ЗСУ допомагає їм навіть без найновіших видів зброї "косити" російських окупантів цілими пачками. Так, захисник із позивним "Кулібін" розповів, як за допомогою хитрих пасток разом із побратимами знищив десятки загарбників. Історію воїнів публікує Міністерство оборони України у соцмережі facebook.

Російські окупанти значно перевершують українських захисників чисельно і в техніці, але їм далеко так рівня кмітливості, що у наших воїнів. Так, при виході з оточення поблизу Конотопу боєць із позивним "Кулібін" разом з іншими воїнами почали "кидати пастки", в які потрапили не один десяток окупантів.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Міни встановлювали там, де ворог може об'їздити забарикадовані шляхи, польові дороги та накатані стежки поблизу залізничних переїздів", - поділився воїн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Українські захисники не лише відправили до пекла орди загарбників, а й зуміли захопити безліч трофеїв, найкращими з яких стали цілий "Тигр" та російський заправник на шасі КамАЗа.

Раніше портал Знай повідомляв, Олег Жданов назвав терміни звільнення Херсона від окупантів, у них лічені тижні: "Ми їх топимо постійно".

Також наш портал інформував, що окупанти з переляку підірвали своїх власних пропагандистів, які їхали знімати постановочні відео: автомобіль перекинувся.

Крім того, ми писали, Олексій Данилов розповів, як ЗСУ під час контрнаступу ламають усі стереотипи про закони війни: у НАТО ніколи такого не бачили.