Стало відомо про те, чого справді російський диктатор путін намагається добитися від України на сьогоднішній день. Насправді, мова далеко не в територіях чи страху перед НАТО. Все куди примітивніше.

Про це 24 каналу розповів політолог Тарас Семенюк.

Ще на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну світові лідери зазначали, що на Кремль можна вплинути виключно за допомогою економічних важелів. Росіяни намагалися заманити хорошим рівнем життя, який вони стрімко почали втрачати. Виявилося, що ця стратегія була хибною.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Поки російські олігархи втрачають цілі статки, а простий народ шукає шляхи виживання через розв'язану в центрі Європи війну, путін переслідує власні цілі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Путіна гроші вже не збуджують. Його збуджує імперіалізм. Він хоче повернути радянський союз і добивається того, щоб Україна зникла з карти світу. Саме це його основна ідея", - зазначає Тарас Семенюк.

Гроші для російського диктатора зараз є виключно інструментом досягнення своєї мети. Олігархи ж зараз справді нудьгують за всіма благами Заходу та США, а також шукають способів для того: щоб послабити персональні санкції, але дії путіну ще не скоро їх приведуть.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

"Однак глобально олігархи нічого не можуть вдіяти. Ми сподівалися, що вони зможуть влаштувати певний переворот у кремлі. Але це неможливо, тому що владу в кремлі тримають силовики. А силовиків цікавить одне: щоб потік грошей не зменшувався саме в їхні кишені", - зазначив він. далі політолог.

Нагадаємо, що пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині

Раніше повідомлялося, що запеклі бої на кордоні Вірменії та Азербайджану: спалахнув новий конфлікт

Також, путін збирається розпочати новий етап війни вже у жовтні: віддав новий наказ олігархам