У результаті вибуху в будівлі "генпрокуратури ЛНР" загинув генпрокурор недореспубліки Сергій Горенко.

Інформація все ще потребує підтвердження, проте про це вже почали писати пропагандистські засоби масової інформації.

У п'ятницю, 16 вересня, у центрі міста Луганськ стався вибух. Як виявилося пізніше, сталося це у будівлі "генпрокуратури" Луганської Народної Республіки, де на той момент перебувала величезна кількість колаборантів.

Сергій Горенко, фото: вільне джерело
Сергій Горенко, фото: вільне джерело

Пропагандистські ЗМІ одразу повідомили, що в результаті є жертви, після чого з'явилися перші ролики з місця інциденту. Вибухівку було закладено до кабінету генпрокурора Сергія Горенка, який у момент вибуху знаходився поруч. Спочатку з'явилися новини про те, що він серйозно поранений, а потім взагалі посипалися заяви про його загибель. Інформація вимагає офіційного підтвердження, проте, найімовірніше це правда.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Будівлю оточили місцеві співробітники поліції, і пускають на територію виключно співробітників. Мабуть, хочуть замістити сліди, щоб народ не збунтувався.

Нагадаємо, що Сергій Горенко працював понад двадцять років у правоохоронних органах на боці України. У 2013-2014 роках став начальником відділу розслідування злочинів, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків СУ ГУМВС у Луганській області. Після окупації міста перейшов на бік росіян, і почав будувати свою кар'єру, якщо її можна так назвати. На посаду генпрокурора його призначили у 2019 році, і тепер, мабуть, він би про це пошкодував.

Нагадаємо, що одесити мало не побили зрадницю, яка знімала військові об'єкти: скрутили і не випустили з автобуса

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович про ймовірність контрнаступу ЗСУ у Запорізькій області

Також, колаборант із Запоріжжя зібрався відправляти на розстріл у "ДНР" мирних жителів