Радник Офісу президента України Олексій Арестович висловився щодо дієвості окупантської армії на сьогоднішній день. У них немає шансів вже, свій шанс вони втратили.

Таку думку він висловив у своєму новому інтерв'ю для "Кращого радіо Ізраїлю", де час від часу з'являється та розповідає про ситуацію на фронті.

На сьомий місяць точно можна вже говорити про те, що російська армія вже не має переваги у війні з Україною, і її повний розгром є виключно питанням часу.

Олексій Арестович, фото: скріншот із відео
Олексій Арестович, фото: скріншот із відео

"Чим довше цей час буде затягнуто, тим більше він забере жертв, а катастрофа в самій Росії набуде некерованого характеру", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того, є у російських окупантів і перевага на сьогоднішній день, на жаль. Однак вони ніяк не зможуть змінити хід цієї війни.

Йшлося про далекобійні засоби, які здатні завдавати ударів на відстані кілька тисяч кілометрів, що й дозволяє їм обстрілювати всю нашу територію з практично будь-якої позиції. Але нас це не зламає, адже українці сильна нація, і витримає мужньо це.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Зараз нам вкрай важливо отримати далекобійні засоби, здатні завдавати ударів на сотні кілометрів. Це дасть нам можливість якнайшвидше завершити війну та зберегти життя українцям", - наголосив Олексій Арестович далі.

Сподіваємося, що контрнаступ триватиме далі за таких же темпів, і всі наші території у майбутньому будуть вільними. Все це лише питання часу.

Нагадаємо, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами

Раніше повідомлялося, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизан Маріуполя.

Також, американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна