У нашого противника брак не лише мотивів, але й ресурсів, для відправки "на добрива" в українські землі. З 19 вересня очікується посилення відлову гарматного м'яса на війну проти України.

На черзі тепер Крим, у документі, який обмежує виїзд за межі півострову, йдеться про можливість залишити півострів лише з дозволу військкомату.

Отже, з 19 вересня, йдеться у документі, призначеному для транспортної компанії "ТРАНСКАРГО" від військового комісаріату, виїзд із Криму можливий лише з дозволу військкомату.

Документ що забороняє виїзд з Криму. Фото: telegram
Документ що забороняє виїзд з Криму. Фото: telegram

"Для забезпечення організації призову громадян для мобілізації, а також через жовтий рівень терористичної небезпеки , повідомляємо про нові правила руху через Керченських пролив, які набувають чинності 19 вересня. Для виїзду за межі Криму водіям та супроводу мати собі письмовий дозвіл військомату з датою повернення" - йдеться у документі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Українці знову вигадали меми побачивши такий наказ.

Мем про Крим. Фото: скриншот Telegram
Мем про Крим. Фото: скриншот Telegram

12 вересня у рф знову лунали заклики до мобілізації, після втрати русні позицій, мова йшла не лише про живу силу, але й про підприємства у ерефії.

Нагадаємо, ми писали, що Олег Жданов нагадав українцям про Херсон: ЗСУ продовжують трощити окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua" у Зеленського розкрили гарантії безпеки для України - курс в НАТО, навчання і ППО.

Також "Знай.ua" інформував, що Олексій Резніков розповів, яке майбутнє чекає на Україну вже найближчим часом: "У Харкові на літак у відновлений Маріуполь".