Відомий український військовий експерт Олег Жданов вирішив висловитися про контрнаступ українських військових. На тлі успіхів у Харківській області не варто забувати і про Херсон.

Про це розповів він у черговому своєму ролику, який опублікував на власному YouTube-каналі.

На думку чоловіка, Херсонський напрямок не відстає від Харківського і там Збройні сили України також продовжують проводити свій наступ. Знищуються ворожі угруповання, і навіть звільняються території.

Олег Жданов, фото: скріншот із відео
Олег Жданов, фото: скріншот із відео

Усі українські землі незабаром повернуться додому, і почнеться мир.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Але ми все одно там просуваємося вперед. Там уже підтверджено населений пункт Олександрівка. Звільнено. Це говорить про те, що ми заходимо з різних боків на Херсон. Він може опинитися в щільному кільці ЗСУ", - додав Олег Жданов.

Мітинг у Херсоні. Фото: Youtube
Мітинг у Херсоні. Фото: Youtube

За різними оцінками, протягом кількох тижнів ситуація для росіян буде вкрай поганою. Їм доведеться тікати з багатьох зайнятих територій, як ми це вже побачили на Харківщині. Вони злякалися того, що живими ніхто не зможе повернутись додому, а українська сторона все літо їх попереджала.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Тепер Харківська область практично повністю вільна від росіян, і вдалося це зробити лише за кілька днів. Навіть в американському Інституті вивчення війни зазначили, що за 3 дні ЗСУ зробили більше, ніж окупантська армія із квітня місяця. Бере гордість за наших хлопців.

Нагадаємо, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами

Раніше повідомлялося, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизан Маріуполя.

Також, американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна