Блогер та військовий Євген Карась оприлюднив повідомлення російського пропагандиста з приводу контрнаступу ЗСУ.

У повідомленні йдеться про те, що в росармії не розуміють, що відбувається. Командування дезорієнтоване та "оперативна криза посилила смисловий дефіцит у солдатів та офіцерів".

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Пропагандист пише, що насувається хаос, та скоро і мобілізація не допоможе змінити ситуацію, та це насувається неминуче.

Автор тексту згадав як перемогли білу армію у 1917 році, мобілізуючи та маючи гарну ідею. Пропагандист пише, що зараз в українців є ідея. А точніше, можна підправити пропагандиста, в українців є загарбана рашистами земля, яку слід очистити від рашиських недошкребків.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А в російької армії є "Му-Му" - завершив своє послання пропагандист.

Євген Карась пропонує вибрати "Царем "Прапорщика Спіздяєва", який існує в мережі як той, хто повідомляє російським матерям про загибель їхніх чоловіків та синків на війні в Україні.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Текст з'явився, після повідомлень, що українські війська зайшли у Білогорівку Луганської області.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що воєнний експерт Олег Жданов нагадав українцям про Херсон: ЗСУ продовжують трощити окупантів

Як повідомляв "Знай.ua" у Зеленського розкрили гарантії безпеки для України - курс в НАТО, навчання і ППО

Також "Знай.ua" інформував, що пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині: "Зайняли війська НАТО".