В Офісі президента України вкотре вирішили поділитися порцією деморалізації для російських окупантів. Названо головну умову, що обрушить путінський фронт.

Висловився з цього приводу радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter , активним користувачем якої він є.

З 2014 року Росія окупувала частину Луганської та Донецької областей, включаючи обласні центри. Як тільки вони втратять контроль над ними, це запустить ефект доміно і тим самим обрушить російський фронт.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"По-перше, потрібно захистити об'єкти критичної інфраструктури системами ППО. Тому що Росія воюватиме лише з цивільними. По-друге, визволення Луганська чи Донецька викличе ефект доміно, обрушить російський фронт і призведе до політичної дестабілізації в РФ", - зазначає Михайло Подоляк. .

Як тільки цей сценарій буде реалізовано, краху Росії вже не уникнути. Але спочатку для його здійснення нам потрібно отримати якнайбільше озброєння.

Подоляк, скріншот з відео
Подоляк, скріншот з відео

Нагадаємо, що Збройні сили України продовжують вести контрнаступ відразу на всіх напрямках, і він є досить успішним. Усього з початку вересня вдалося деокупувати повністю Харківську область, а також частину населених пунктів під Херсоном.

Найближчі тижні будуть вирішальними для окупантів, адже перелом у війні вже стався.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині

Раніше повідомлялося, що запеклі бої на кордоні Вірменії та Азербайджану: спалахнув новий конфлікт

Також, путін збирається розпочати новий етап війни вже у жовтні: віддав новий наказ олігархам