У ніч проти 13 вересня Азербайджан почав масштабні обстріли прикордонних територій Вірменії. У військовому відомстві Азербайджану запевняють, що це стало відповіддю на тривалу агресію Вірменії.

Міноборони Азербайджану назвало черговий військовий конфлікт на кордоні широкомасштабною провокацією збройних сил Вірменії.

Відомство заявило, що у лавах його підрозділів є загиблі. За останніми повідомленнями, на кордоні тривають тяжкі бої.

Турецькі ресурси повідомляють, що азербайджанська армія може готувати військову операцію у Карабаху.

У Росії пишуть, що по тривозі піднято 102 російську військову базу в Гюмрі.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, що військовий контингент РФ, розміщений в Казахстані, відмовляється повертатися до місць постійної дислокації.

На території Казахстану перебуває тисяча військовослужбових РФ з озброєнням та технікою, які наразі дислокуються поблизу критичних об’єктів інфраструктури – аеродроми, військові полігони, нафтобази, космодром Байконур тощо. Військовослужбовці були введені на територію сусідньої держави під час січневих подій.