Військовий контингент РФ, розміщений в Казахстані, відмовляється повертатися до місць постійної дислокації

Російські військові. Фото: скриншот Youtube
Російські військові. Фото: скриншот Youtube

Про це повідомляє Головне управління розвідки України.

Як зазначається в повідомленні, на даний час на території Казахстану перебуває тисяча військовослужбових РФ з озброєнням та технікою, які наразі дислокуються поблизу критичних об’єктів інфраструктури – аеродроми, військові полігони, нафтобази, космодром Байконур тощо. Військовослужбовці були введені на територію сусідньої держави під час січневих подій.

Причиною відмови є відсутність спеціального повітряного транспорту, який в повному складі задіяний у війні з Україною.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Розвідка стверджує, що насправді військові не хочуть повертатися, щоб не потрапити до військового контингенту, який направляють в Україну.

Також у ГУР зазначили, що з території Вірменії та Таджикистану РФ повністю вивели військовий контингенти для участі у війни проти України.

Публікація, скрин: t.me/DIUkraine/1206
Публікація, скрин: t.me/DIUkraine/1206

Раніше портал Знай повідомляв, у Міноборони пропонують революційні зміни для держслужби: більше не допускатимуться.

Також наш портал інформував, глава ГУР Кирило Буданов розкрив секрет про переломний момент війни, до кінця місяця українці побачать багато сюрпризів.

Крім того, наш портал інформував, що Олександр Лукашенко продав суверенітет Білорусі путіну, і тепер буде притягнутий до відповідальності: у США готують документ.