Глава так званої "ДНР" після чуток про свою втечу вирішив виправдатися і записати ролик із центру Донецька. Намагався підтримати бойовий дух народу, але тільки зганьбився.

Ролик він опублікував на своїх сторінках у соціальних мережах.

Контрнаступ Збройних сил України сильно налякав російських загарбників. Серед них почалася поширюватися паніка, і вона не обійшла стороною Дениса Пушиліна.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Спочатку з'явилися чутки про те, що він виїхав з Донецька до Горлівки, а потім взагалі опублікував якийсь не надто переконливий ролик, що зняв на площі Леніна в місті Донецьк.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

У такий спосіб він спробував заспокоїти насамперед свій народ і показати, що він нікуди не втік.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Не обійшлося в його спічі без скарг у звичній для окупантів манері. Він зазначив, що зараз українці розповсюджують багато фальшивих новин, які не відповідають дійсності, але всі давно знають правду.

Далі у ролику він почав перераховувати досягнення росіян на фронті, яких, по суті, немає.

"Донецьк не лише вистоїть. Ми перемогти зобов'язані" - каже він у зверненні до народу.

Прокоментував його викиди у повітря і радник мера міста Маріуполь Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

"Вночі росіяни таки витягли Пушиліна. Поставили на площу Леніна в Донецьку, щоб він видав чергову порцію незрозумілого. Головне посилення було - "я тут" і "ми наступаємо". Куди - незрозуміло, мабуть, у бік кордону з Росією. Однак добре, що сволота повернули. Значить, рятувати не будуть. Кому буде відповідати", – зазначив чоловік.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ зганьбили легендарну дивізію окупантів: залишилася "самоліквідація"

Раніше повідомлялося, що окупант тікає з України, хто на чому, педалі горять: у хід йде все - вкрадені автомобілі та велосипеди з порізаними шинами

Також, пропагандистка Симоньян спробувала виправдати повний провал "другої" армії в Україні