Воїни ЗСУ пішли у масштабний контрнаступ за кількома напрямами, чим сильно налякали ворога. Російські окупанти тікають з позицій, втрачаючи по дорозі навіть нижню білизну. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства оборони України в соцмережі facebook.

Українські захисники цілеспрямовано йдуть вперед, повертаючи території, тимчасово захоплені противниками. Натиск воїнів ЗСУ настільки лякає окупантів, що ті, хто встигає тікати, втрачають дорогою навіть труси.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Наші захисники нещодавно посіли одну з позицій, де сиділи російські окупанти! Рашисти так швидко тікали, що занапастили бк, шеврони і... спідню білизну", - розповіли в Міноборони.

"Друга" армія всіляко уникає прямих зіткнень із воїнами ЗСУ, розуміючи, чим усе може закінчитися, але при цьому не припиняють дистанційні атаки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Кремлівські загарбники прямих боїв уникають, але продовжують періодично "закидати" наших воїнів фосфором та касетними боєприпасами", - додали у відомстві.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Чмут розповів, як Україна непомітно переходить на стандарти НАТО завдяки союзникам: радянську техніку можна відправляти на звалище.

Також наш портал інформував, ЗСУ продовжують знищувати ворожу техніку пачками: із 76 бронемашин втекло лише 18, попрацювала арта та "джавелінщики".

Крім того, ми писали, в окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупанти: боровся до останнього.