Контрнаступ Сил оборони України примушує окупантів просити допомоги в Червоного Хреста та тікати на вкрадених велосипедах

У ГУР розповіли, що внаслідок контрнаступу ЗСУ на кількох напрямках окупаційні війська шукають способи безпечного виходу з бойових дій та можливих оточень.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Наприклад, рашисти з 202-го окремого мотострілецького полку на Харківщині сховались у лісосмузі та телефонують рідним з проханнями зв’язатися з командуванням, представниками Червоного Хреста з вимогою вивести їх із території України.

Окупанти обстрілювали позиції ЗСУ важкої вогнеметною системою "Сонцепьок". Після контрнаступу, для відходу з бойових позицій використовують відібрані у місцевого населення велосипеди та моторолери.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Місцеві мешканці ріжуть шини у своїх автівках, щоб вороги не могли виїхати на них.

На Дніпропетровському напрямку ворог намагається утримати позиції. Втім, наростає невдоволення новим підкріпленням – більшості "новобранців" 55-60 років.

237-й гвардійський десантно-штурмовий полк рф припинив своє існування у зв'язку з загибеллю або пораненням всіх військовослужбовців. Значна частина з тих, хто вижив, перебувають у вкрай важкому стані.

Нагадаємо, ми писали, що з початку контрнаступу кількість "хороших росіян" побила всі рекорди: названо точну цифру втрат.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Арестович помітив нові проблеми зі здоров'ям у путіна, народ починає підозрювати.

Також "Знай.ua" інформував, "поклали 400 укропів": пропагандисти вигадують неймовірні маразматичні перемоги своїх "героїв".