Нові історії, які виправдовують гибель окупантів стають дедалі фантазійними, проте це не змушує громадян рф задуматись, чи все так, як малюють пропагандисти.

У мережі показали новину, яку розганяють російські ЗМІ, про те, як 20 вдвшників "голими руками" поклало три тисячі українців, яких насправді було 400.

Полонені росіяни. Фото: скриншот з відео
Полонені росіяни. Фото: скриншот з відео

Речення у повідомлені важко підпорядкувати законам логіки, проте якраз такими і зомбують своїх громадян рашисти.

"Зараз був на зв'язку з Бабаєм. Передає, що у хохлів вже три тисячі 200-х під Балаклеєю. Наші специ з ПДВ 20 осіб у рукопашну поклали 400 укропів. Хлопці герої, треба пам'ятати. Зараз прибув спецпідрозділ, будуть зачищати. Просто можливо прийдеться відступити, хозли підсилають 100 тисяч штиків упоротих наркотою, наших всього 20 осівб залишилося зі штик-ножами, хлопці попрощалися", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Полонені росіяни. Фото: скриншот з відео
Полонені росіяни. Фото: скриншот з відео

Як бачимо, початок речення повністю не співпадає з закінченням, логічний ланцюжок губиться між тими хто загинув, хто прибуває, і хто відступає.

Але навряд чи росіяни вчитуються у ці рядки, їхні промиті мізки поглинають якраз саме таку вивернуту реальність.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Данилов заспокоїв українців оптимістичним прогнозом про розв'язання війни: "Точно не роки".

Як повідомляв "Знай.ua" син Андрія Портнова вирушив за гуманітарною допомогою у березні, але так і не повернувся.

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни можуть знову атакувати Київ: Валерій Залужний про варіант розвитку подій.