Стала відома справжня причина того, чому «друга армія світу» продовжує зазнавати поразок в Україні. Вони мали можливість швидко захопити більшу частину територій, але вони обрали шлях корупції.

Про це повідомив радник Офісу президента України Олексій Арестович під час традиційного ефіру із російським правозахисником Марком Фейгіним. Протягом останніх шести із половиною місяців вони обговорюють ситуацію на фронті.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

На думку позаштатного співробітника ОПУ, російські окупанти буквально всі босі, і цьому є цілком логічне пояснення.

Російське командування як війни розкрадали кошти, і почали цим займатися під час її. Це стало причиною небоєздатності російських військ.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Усі ці генерали-полководці. коли крали божевільні гроші на війну з Україною, вони не вірили, що Путін віддасть наказ. Вони думали, мовляв, дідусеві хочеться повоювати, підготовка до війни... Ну ми вкрадемо 4800 з п'яти виданих мільярдів. А потім, коли виявилося, що треба воювати - нічого немає", - сказав Олексій Арестович.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Все видно навіть по звичайних черевиках, які взули військових злочинців Росії. Це жахливе взуття, незручне, в якому їм доводиться цілодобово робити спроби захоплення України. На щастя, вони давно вже провалилися, і тепер ЗСУ можуть спокійно звільнити всі зайняті путінськими військами території.

Нагадаємо, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами

Раніше повідомлялося, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизан Маріуполя.

Також, американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна