Радник Офісу президента України Олексій Арестович поділився черговою порцією добрих новин про український контрнаступ.

Зробив він це традиційно під час ефіру російського правозахисника та журналіста Марка Фейгіна. Вони регулярно протягом останніх шести із половиною місяців обговорюють ситуацію на фронті.

Цього разу чоловік підтвердив той факт, що українські захисники звільнили село Високопілля на Херсонщині і, як виявилося, це не все. Відомо. Що є ще як мінімум три населені пункти, над якими знову сяє український прапор, проте Генеральний штаб ще не підтвердив цю інформацію, чекаємо на офіційне підтвердження.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Також наші бійці поповнили обмінний фонд. Понад 10 солдатів зі складу "армії "ДНР", а ті, що залишилися, зараз хочуть утримати Новопетровське. Однак, це ненадовго.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Збройні сили України робитимуть все для того, щоб «рознести в нуль» ворожу логістику та запаси, і тоді значно прискориться. Близько 20 тисяч людей із угруповання, які застрягли на правобережній частині нашої країни, опинаться в котлі, і тікати їм не буде куди. Отоді буде вкрай весело, як зазначає Олексій Арестович.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Оперативне оточення це завжди приємно, це близько 20 тисяч російських військових знаходяться на правому березі без особливої ​​можливості взаємодії з великою землею. Вони через поромні переправи якось намагаються, але це все під вогневим контролем дуже швидко виявляється і знищується. Через 3-4 тижня стане дуже цікаво, тому що темпи витрачання боєприпасів та матеріальних засобів там сильно перевищують будь-які можливості постачання", - сказав Арестович.

Тобто тепер новий прогноз від співробітника ОПУ, і лише через місяць на нас можуть чекати серйозні успіхи.

Нагадаємо, що Марк Фейгін пророкував нову глобальну угоду між США та Китаєм: президенти зберуться, щоб розділити росію

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович не зміг підтвердити початок контрнаступу ЗСУ у Херсоні: збирається тримати інтригу до останнього

Також військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну.