У Київській області знову виявили сліди перебування там російської армії. Деякі знахідки лякають, адже вони використовувалися десятки років тому востаннє.

Про це повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов, який і записав ролик із речами, які залишили по собі російські окупанти.

Це і 50-річні ноші для поранених, кинуті капці, а також аптечка, яку треба зберігати у трусах.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Що стосується нош. Виготовлені вони були ще 1972 року у місті Казань. Тобто їм уже понад 50 років. Тобто "друга армія світу" у 2022 році прийшла воювати в Україну зі застарілою амуніцією, технікою, зброєю. І після цього вони дивуються, що щодня зазнають поразок у нашій країні.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Далі було знайдено "аптечка", а саме джгут. Його можна використовувати тільки за певної температури, тобто взимку вони знову зіткнуться з труднощами, і жертв буде в кілька разів більше.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Я так розумію цю аптечку зі джгутом треба десь у трусах носити взимку, щоб не порушити умови зберігання. Ось тут вони жерли-спали-випивали. Хтось педалі навіть забув. вже нічого не перевчиш. Це не склади СРСР, це 2018 рік, місто Санкт-Петербург" - розповідає чоловік про все, що було виявлено на місці, де раніше розташовувалися окупанти.

Це лише мала частина того, що було знайдено. І якщо на початку протистояння вони прийшли з таким, дуже цікаво, як виглядає вся їхня амуніція і речі зараз, коли резерви почали закінчуватися.

Нагадаємо, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизанів Маріуполя.

Раніше повідомлялося, що американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна

Також, знайдено справжню причину, чому путін зважився на розмову з Володимиром Зеленським