Стало відомо, скільки російських окупантів зараз може перебувати на Херсонському напрямку. Усі вони будуть шоковані незабаром від якісної роботи ЗСУ за їхніми позиціями.

Про це вирішив висловитися військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник запасу ЗСУ Роман Світан у новому інтерв'ю для 24 каналу.

Справа в тому, що на сьогоднішній день на правому березі міста Херсон знаходиться все ще величезна кількість ворожих військ. Але, при цьому вони не можуть піти у наступ на цьому напрямку, і причин для цього є багато.

Роман Світан, фото: скріншот їх відео
Роман Світан, фото: скріншот їх відео

Точну кількість назвати практично неможливо, проте, найімовірніше, це точно не менше 20-25 тисяч російських окупантів.

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Зараз вони продовжуватимуть шукати способи для того, щоб закопатись, і утримати певні території. Проте є таке відчуття, що вони хотіли б давно вже звідти втекти, бо розуміють, що вижити вдасться одиницям.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

"Все правобережне угруповання практично приречене. Те, що окупанти досі на правому березі якось перегруповуються і хаотично рухаються, свідчить про те, що вони втрачають керування", – зазначив Роман Світан.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Збройні сили України добре підготували свій контрнаступ і знищили всі основні мости, якими росіяни перекидали всю техніку. Тобто логістику порушено.

Вони намагалися знайти альтернативу як баржу, проте робота українських захисників настільки ювелірна, що вони та її знищили ракетним ударом. Сумнівів у поразці загарбників уже не залишилося.

Херсон, фото: Воєнна розвідка України
Херсон, фото: Воєнна розвідка України

Нагадаємо, що 29 серпня нашим військовим вже вдалося прорвати першу лінію оборони на Херсонському напрямку, а це вкрай добрі новини. Наші хлопці вже близько, і скоро матимуть змогу повернути місто під контроль офіційного Києва.

Нагадаємо, що другою армією навіть не пахне: аналітики розкрили справжній потенціал путінського зброду.

Раніше повідомлялося, що не вірять у військовий успіх, тому сподіваються на дипломатію: путін за допомогою "холодної зими" спробує забрати Донбас

Також, Олексій Резніков розкрив усі карти про майбутні провокації путіна, "найгірший сценарій" позаду