Стало відомо про те, що на Полтавщині священик довів до сліз матір українського захисника. Він почав заперечувати той факт, що Росія напала на нас.

Про це жінка розповіла у сюжеті на телеканалі "ГЗК".

Йдеться про священика з міста Горішні Плавні, що на Полтавщині. Він має дуже неадекватну позицію щодо того, що відбувається сьогодні в Україні, і довів до сліз матір загиблого українського захисника.

Максим Щерба, фото: скриншот из видео
Максим Щерба, фото: скриншот из видео

Це отець Григорій, і він настоятель Свято-Миколаївського храму. На його думку, в Україні вже півроку триває спецоперація росії, але ніяк не війна. Саме про це він і заявив жінці, що втратила сина.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Максим Щерба пішов на фронт добровольцем і до цього працював водієм великих вантажівок у місцевому кар'єрі. До речі, він також був майстром спорту з пауерліфтингу.

Незадовго до всіх трагічних подій зробив пропозицію своїй дівчині і навіть почав планувати весілля. З'їздив на роботу до Європи, щоб заробити грошей на ремонт та на пишну урочистість, але війна змінила плани.

На початку серпня він перестав виходити на зв'язок, і його матері одразу повідомили, що він загинув. Але, при цьому, за офіційними даними, воїн значиться у списках зниклих без вісті під Бахмутом на Донеччині.

Мати загиблого воїна, фото: скріншот із відео
Мати загиблого воїна, фото: скріншот із відео

У зв'язку з цим вона пішла до отця Григорія, щоб той помолився за занепалого воїна.

"Підвели мене до цього батюшка. Це отець Григорій. Запитав: "Що у вас трапилося?". А я йому кажу, що в мене сина вбили на війні. Що мене різнуло... він каже: "Ви знаєте, що це не війна, а спецоперація?" Яка ж це "спецоперація", коли моєму синові грудну клітку з танка пробили?" - Зі сльозами на очах розповіла Наталя.

Нагадаємо, що ЗСУ можуть зруйнувати останню надію росіян на успіх в Україні: ракети Harm готові позбавити окупантів радіолокаційного покриття

Раніше повідомлялося, що нова стратегія путіну з "зеками" в Україні провалилася, армія продовжує відчувати дефіцит особового складу .

Також, від технічної місії МАГАТЕ чекати нема чого, приїхали для галочки — думка експерта з ядерної безпеки